Juustonakki Aura 300 g

Vatajan herkullinen Juustonakki Aura on juustonakki parhaasta päästä. Sopii myös grillihetkiin aurajuustoisella maukkaudellaan.


Kinkkufilee 500 g

Vatajan kevyt ja maukas Kinkkufilee antaa herkullista energiaa aamuin ja illoin.


Ravintosisältö 100 g:ssa

Energia 1010 kJ
Rasva 21 g,
josta tyydyttynyttä 7,5 g
Hiilihydraatit 0,5 g,
josta sokeria 0,5 g
Proteiini 12,0 g
Suola 1,9 g

Lisäaineeton nakki 280 g

LISÄAINEETON

Vatajan maistuvat Lisäaineettomat, kuorettomat nakit ovat aidosti puhdasta herkkuruokaa pienille ja isoille nakkien ystäville.

Ainesosat: Suomalainen porsaanliha, vesi, suola, sianlihaproteiini, dekstroosi, mausteet (kumina, korianteri, paprika, musta- ja valkopippuri, valkosipuli).
Lihapitoisuus: 75 %. Laktoosi: 0 g.

SÄILYTYS +2–6 ̊C

Lihapitoisuus
75 %
KCAL/100 g
240
Nitriititön
Laktoositon
Gluteeniton
Natriumglutamaatti
0 %

Herkut HoReCa-käyttöön

HoReCa-valikoimamme kattaa suurkeittiöihin soveltuvat lihatuotteet. Allergiatunnustuotteemme soveltuvat lähes jokaiselle ja muita erikoisruokavalioita huomioimme muun muassa laktoosittomilla ja gluteenittomilla tuotteilla.

Hetkiä Kankaanpäästä

timo.png

Kevät on uuden aikaa ja klassikon taikaa. Vatajan alkuvuoden uutuustuotteita ovat muun muassa Juustonakki Aura ja pääsiäisuutuus Yrttimaustettu lampaan paistirulla.

Kotoilu on erinomaista aikaa grillaamiselle. Nitriititön grillimakkara sopii myös perheen pienimmille ja vähän isompien grilliin voi heilauttaa Ribs BBQ:n eli porsaan kylkipaloja maukkaassa BBQ-marinadissa.

Timo Mustaniemi, toimitusjohtaja

Ajankohtaista

Vatajan tehtaanmyymälä suljettu toistaiseksi

Vataja

31. maaliskuuta 2020

Maalaistuote Vatajan tehtaanmyymälä Kankaanpäässä on toistaiseksi suljettu. Sulkeminen johtuu koronaviruksen aiheuttamista yhtei…

Lihalogit ovat täällä!

Vataja

13. tammikuuta 2020

Landeli Groupin uudet tuotekatalogit on julkaistu. Nyt voit kätevästi tutustua herkullisten lihatuotteidemme valikoimaan sekä ku…

Nyt kaupoissa! Viinimureutetuissa leikkeleissä on luonnetta ja mureutta

Vataja

27. tammikuuta 2019

– Pohdimme voisiko viini saatella kokolihaleikkeleen miellyttävän, jopa poikkeuksellisen mureaksi, ja luovuttaa samalla vivahtee…