Lämmin Pulled pork -salaatti
4–6 annosta
Valmistusaineet
Salaatti | |
---|---|
1 kg siikliä tai muuta kiinteää perunaa | 1 dl kapriksia |
1 pieni purjo | 1 pkt Vatajan Pulled porkia |
2 isoa lehtikaalin lehteä | oliiviöljyä |
100 g pakasteherneitä | sormisuolaa |
1 mieto punainen chili | rouhittua mustapippuria |
4 keitettyä kananmunaa | iso nippu persiljaa |
Kastike | |
---|---|
1 pussi Vatajan Pulled porkin mukana tulevaa BBQ-kastiketta | 1 dl majoneesia |
Valmistusohjeet
- Keitä perunat kuorineen ja anna niiden jäähtyä. Älä keitä liian pitkään, jätä mieluummin hieman kovaksi kuin ylikypsäksi. Kuori perunat ja halkaise suurimmat kahtia.
- Keitä kananmunia n. 8 minuuttia.
- Pilko purjo ja lehtikaali.
- Kuumenna paistinpannu ja lisää reilusti oliiviöljyä, anna lämmetä. Laita keitetyt perunat pannulle ja paista niitä n. 10 minuuttia tai kunnes perunoiden pinta on saanut kauniin kullanruskean värin. Mausta sormisuolalla ja mustapippurirouheella.
- Paista erikseen oliiviöljyssä purjo, lehtikaali, chili sekä herneet. Pidä niitä pannulla n. 5 minuuttia tai kunnes lehtikaali hieman pehmenee.
- Yhdistä ja sekoita paistetut perunat, lehtikaali-purjo-seos, Vatajan Pulled pork, persilja ja kaprikset. Sekoita majoneesi ja BBQ-kastike keskenään.
- Laita salaatti tarjoiluastiaan. Leikkaa kananmunat pitkittäin neljään osaan ja asettele salaatin päälle. Koristele tuoreella chilillä, persiljalla ja BBQ-majoneesilla. Nauti!