4 annosta
Pinaatti-paprikapita
Valmistusaineet
4 kpl Vatajan Pulled pork pitaa ja/tai Pulled beef pitaa | sormisuolaa |
2–4 kpl pitan mukana tulevia BBQ-kastikepusseja | rouhittua mustapippuria |
1 iso punainen paprika | n. 40 g tuoretta pinaattia |
1 iso punasipuli | 8 siivua savujuustoa |
2 rkl oliiviöljyä |
Valmistusohjeet
- Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen. Pese paprika. Pilko punasipuli ja paprika isohkoiksi kuutioiksi ja laita ne uunivuokaan. Lisää kasvisten sekaan oliiviöljy, sormisuola ja mustapippuri. Paista uunissa n. 15 minuuttia tai kunnes kasvikset ovat pehmentyneet. Sekoita BBQ-kastike paprikan ja sipulien sekaan. Anna jäähtyä.
- Avaa kylmä pita varovasti ja levitä Pulled pork/pulled beef tasaisesti joka kohtaan. Kasaa pitan väliin paprika-punasipuli-bbq-seos, savujuustosiivut ja pinaatti.
- Valmista pita mikrossa täydellä teholla 1 minuutin ajan tai kunnes juusto on sulanut.
Vataja vinkkaa! Vatajan pita on myös loistava retkieväs: pakkaa täytetty pita tiiviisti folioon ja laita nuotioritilälle hiillokseen muhimaan n. 5–10 minuutiksi. Avaa lämmin folio varovasti ja nauti!