Nakkiwokki

4–5 annosta

Valmistusaineet

2 pkt Vatajan nitriitittömiä nakkeja (tai 1 pkt Nitriititöntä lenkkiä) 1 iso sipuli
2 dl sweet chili -kastiketta puolikas keltainen paprika
reilusti oliiviöljyä paistamiseen kourallinen sokeriherneitä
5 valkosipulin kynttä 1 mieto punainen chili
1 sitruunaruoho 2 rkl kalakastiketta
4 porkkanaa 1/2 limen mehu

Valmistusohjeet

  1. Laita riisit kypsymään pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Leikkaa nakit pitkittäin puoliksi ja sitten vielä puolikkaat puoliksi. Laita suikaleet kuppiin, kaada sinne sweet chili -kastike, sekoita ja anna marinoitua 10–15 minuuttia.
  3. Pilko sokeriherne, porkkana, paprika ja sipuli ohuiksi pitkittäisiksi suikaleiksi, sekä kevätsipuli ja chili renkaiksi.
  4. Pilko valkosipuli ja inkivääri pieneksi silpuksi. Pilko sitruunaruoho niitä isommiksi paloiksi. Sitruunaruoho on rakenteeltaan kovaa ja puumaista, joten voit poimia isot palat helpommin pois valmiista ruoasta ennen tarjoilua.
  5. Kuumenna oliiviöljy pannulla ja kuullota valkosipuli, inkivääri ja sitruunaruoho. Älä anna ruskistua. Lisää suikaloidut kasvikset joukkoon. Paista kasviksia täydellä teholla muutamia minuutteja kunnes ne alkavat hieman pehmetä. Lisää nakit kastikkeineen. Anna paistua edelleen täydellä teholla kunnes nakitkin alkavat kypsyä ja kasvikset pehmetä. Lisää kalakastike ja purista limen mehu wokin sekaan. Anna muhia pienellä lämmöllä vielä muutama minuutti.
  6. Tarkista maku ja tarjoile riisin kanssa. Nauti hyvällä ruokahalulla!

Katso myös muita reseptejä

Avokado-salaattipita

Vatajan suussa sulava avokado-salaattipita maistuu niin pieneen kuin isoonkin nälkään.

Herkut HoReCa-käyttöön

HoReCa-valikoimamme kattaa suurkeittiöihin soveltuvat lihatuotteet. Allergiatunnustuotteemme soveltuvat lähes jokaiselle ja muita erikoisruokavalioita huomioimme muun muassa laktoosittomilla ja gluteenittomilla tuotteilla.

Hetkiä Kankaanpäästä

timo.png

Kevät on uuden aikaa ja klassikon taikaa. Vatajan alkuvuoden uutuustuotteita ovat muun muassa Juustonakki Aura ja pääsiäisuutuus Yrttimaustettu lampaan paistirulla.

Kotoilu on erinomaista aikaa grillaamiselle. Nitriititön grillimakkara sopii myös perheen pienimmille ja vähän isompien grilliin voi heilauttaa Ribs BBQ:n eli porsaan kylkipaloja maukkaassa BBQ-marinadissa.

Timo Mustaniemi, toimitusjohtaja

Ajankohtaista

Nyt kaupoissa! Juustonakki Aura ja Yrttimaustettu lampaanpaistirulla

Vataja

06. huhtikuuta 2020

Maalaistuote Vatajan alkuvuoden uutuustuotteita ovat Juustonakki Aura ja pääsiäisuutuus Yrttimaustettu lampaan paistirulla.

Vatajan tehtaanmyymälä suljettu toistaiseksi

Vataja

31. maaliskuuta 2020

Maalaistuote Vatajan tehtaanmyymälä Kankaanpäässä on toistaiseksi suljettu. Sulkeminen johtuu koronaviruksen aiheuttamista yhtei…

Lihalogit ovat täällä!

Vataja

13. tammikuuta 2020

Landeli Groupin uudet tuotekatalogit on julkaistu. Nyt voit kätevästi tutustua herkullisten lihatuotteidemme valikoimaan sekä ku…