2 annosta

Kypsät ja mehevät ribsit

Valmistusaineet

1 pkt Vatajan valmiiksi kypsennettyjä BBQ-, Sweet Chili- tai Kermapippuri-ribsejä

Valmistusohjeet

  1. Ribs! – ja paketti auki.
  2. Laita grilli (tai uuni) tulille.
  3. Grillaa viiden minuutin ajan per puoli (uunissa 180°C n. 20 min)
  4. Tarjoile tuoreiden, monipuolisten ja runsaiden kasvisten kera. Esimerkiksi porkkana toimii ribsien kanssa loistavasti.
  5. Nauti!

Katso myös muita reseptejä

Mexican pita

Vatajan maukas Mexican pita on runsas eväs pikantilla chilin maulla ja BBQ-kastikkeella.

Herkut HoReCa-käyttöön

HoReCa-valikoimamme kattaa suurkeittiöihin soveltuvat lihatuotteet. Allergiatunnustuotteemme soveltuvat lähes jokaiselle ja muita erikoisruokavalioita huomioimme muun muassa laktoosittomilla ja gluteenittomilla tuotteilla.

Hetkiä Kankaanpäästä

timo.png

Kesä on grillausta varten – säällä kuin säällä. Grillin tirinä, kärpästen surina ja laineiden liplatus ovat erottamaton osa Suomen suvea. Vatajan perinteisten grillimakkaroiden lisäksi kesän makuihin kuuluvat maukkaat ribsit.

Uusia huippulihaisia kesäherkkuja ovat Lankku-grillikassler ja leivän päällä maistuva ylikypsä riihikinkku.

Timo Mustaniemi, toimitusjohtaja

Ajankohtaista

Nyt kaupoissa! Viinimureutetuissa leikkeleissä on luonnetta ja mureutta

Vataja

27. tammikuuta 2019

– Pohdimme voisiko viini saatella kokolihaleikkeleen miellyttävän, jopa poikkeuksellisen mureaksi, ja luovuttaa samalla vivahtee…

Nitriititön lenkki – oiva makkara koko perheelle

Vataja

26. tammikuuta 2019

Maalaistuote Vatajan vuoden 2019 uutuustuote Nitriititön lenkki on turvallista herkkua pienille ja isoille. Allergiatunnustuotte…

Leikkelekakku kesän juhliin

Vataja

29. toukokuuta 2018

Kesä on juhlan aikaa – ja mikäpä sopisi juhliin paremmin kuin herkullinen leikkelekakku!