Vatajan tehtaanmyymälä suljettu toistaiseksi

Maalaistuote Vatajan tehtaanmyymälä Kankaanpäässä on toistaiseksi suljettu. Sulkeminen johtuu koronaviruksen aiheuttamista yhteiskunnallisista vaikutuksista ja niistä juontuvista turvallisuussyistä. Koronaviruksen tartuntariskin vuoksi emme voi valitettavasti päästää asiakkaitamme tehtaanmyymälän tiloihin.

Pyrimme avaamaan tehtaanmyymälän heti, kun se on kansalaisten turvallisuuden kannalta mahdollista. Kiitämme ymmärryksestä ja pahoittelemme muutoksesta aiheutuvaa haittaa.

Vataja | 31. maaliskuuta 2020

Herkut HoReCa-käyttöön

HoReCa-valikoimamme kattaa suurkeittiöihin soveltuvat lihatuotteet. Allergiatunnustuotteemme soveltuvat lähes jokaiselle ja muita erikoisruokavalioita huomioimme muun muassa laktoosittomilla ja gluteenittomilla tuotteilla.

Osana Landeli Grouppia

Landeli Group on kotimainen ruokatalo, joka tarjoaa herkulliset lihat tuoreina ja jalosteina. Toimimme neljällä korkeasta laadusta tunnetulla tuotemerkillä: Maalaistuote Vataja, Pajuniemi, Partanen ja Lihajaloste Korpela.

Makuhetkestä elinvoimaa arkeen ja juhlaan

Herkullinen ruoka on keskeinen osa hyvinvointiasi. Vietä puhdas makuhetki Maalaistuote Vatajan laadukkaista raaka-aineista valmistettujen lihaherkkujen parissa. Suomessa valmistetut tuotteemme antavat energiaa ja iloa päivääsi. Makoisten, proteiinipitoisten tuotteidemme parissa vietät laatuhetkiä arjessa ja juhlassa.