Vataja juhlii allergiaviikkoa lähes kaikille sopivalla reseptillä

Tällä viikolla vietetään allergiaviikkoa, joka on Allergia- ja astmaliiton sekä paikallisten allergia- ja astmayhdistysten jokakeväinen kampanja. Maalaistuote Vataja oli jo viime vuosituhannella Suomen ainoa lihajalosteiden valmistaja, joka on saanut lihaleikkeille, makkaroille ja nakeille Allergia- ja astmaliiton myöntämän Allergiatunnuksen – ja on sitä edelleen.

Allergiaviikon kunniaksi uusimmassa Tänäänkin syödään Vatajaa -reseptissä käytetään Vatajan allergiatunnustuotteita: nitriitittömiä nakkeja, jotka sopivat lähes kaikille, allergia- tai ruoka-ainerajoituksista riippumatta.

Tutustu reseptiin: Nakkiwokki

Vataja | 04. huhtikuuta 2016

Herkut HoReCa-käyttöön

HoReCa-valikoimamme kattaa suurkeittiöihin soveltuvat lihatuotteet. Allergiatunnustuotteemme soveltuvat lähes jokaiselle ja muita erikoisruokavalioita huomioimme muun muassa laktoosittomilla ja gluteenittomilla tuotteilla.

Hetkiä Kankaanpäästä

timo.png

Kesä on grillausta varten – säällä kuin säällä. Grillin tirinä, kärpästen surina ja laineiden liplatus ovat erottamaton osa Suomen suvea. Vatajan perinteisten grillimakkaroiden lisäksi kesän makuihin kuuluvat maukkaat ribsit.

Uusia huippulihaisia kesäherkkuja ovat Lankku-grillikassler ja leivän päällä maistuva ylikypsä riihikinkku.

Timo Mustaniemi, toimitusjohtaja

Makuhetkestä elinvoimaa arkeen ja juhlaan

Herkullinen ruoka on keskeinen osa hyvinvointiasi. Vietä puhdas makuhetki Maalaistuote Vatajan laadukkaista raaka-aineista valmistettujen lihaherkkujen parissa. Suomessa valmistetut tuotteemme antavat energiaa ja iloa päivääsi. Makoisten, proteiinipitoisten tuotteidemme parissa vietät laatuhetkiä arjessa ja juhlassa.