Maailman ensimmäinen Ryynäripihvi on täällä!

Maalaistuote Vatajan tuotekehitysosasto loihti klassisesta ryynimakkarasta maukkaan Ryynäripihvin. Pihvit paistuvat pannulla tai parilalla vaikka aamiaiseksi ja ryynärihampparit nostavat veden kielelle. Sopiva pakkauskoko helpottaa tutustumista.

– Testasimme tuotetta noin 700 maistatuksella Suomen suurimmilla alueellisilla horeca-alan messuilla Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Se sai lähes poikkeuksetta kokeilijalta WAU!-vastaanoton sekä vuolaat kehut rakenteesta, mausta ja uudesta lähestymiskulmasta perinteiseen tuotteeseen, kertoo paikan päällä Ryynäripihvejä maistattanut Maalaistuote Vatajan tuotekehityspäällikkö Juha Salonen.

Tutustu tuotteeseen!

Vataja | 28. tammikuuta 2019

Herkut HoReCa-käyttöön

HoReCa-valikoimamme kattaa suurkeittiöihin soveltuvat lihatuotteet. Allergiatunnustuotteemme soveltuvat lähes jokaiselle ja muita erikoisruokavalioita huomioimme muun muassa laktoosittomilla ja gluteenittomilla tuotteilla.

Hetkiä Kankaanpäästä

timo.png

Kirpeällä syys- ja talvikelillä potka on poikaa ja fileet fiilistelyä varten. Vatajan joulu alkoi, kun puiden lehdet vasta testailivat syksyn väriloistoaan.

Oma joulusuosikkini on tietenkin maukas klassikko: harmaasuolattua joulukinkkua on tarjolla oman maun mukaan – leivän päällä maistuvista herkkuviipaleista n. 3,5 kilon kinkkukunkkuun.

Timo Mustaniemi, toimitusjohtaja

Makuhetkestä elinvoimaa arkeen ja juhlaan

Herkullinen ruoka on keskeinen osa hyvinvointiasi. Vietä puhdas makuhetki Maalaistuote Vatajan laadukkaista raaka-aineista valmistettujen lihaherkkujen parissa. Suomessa valmistetut tuotteemme antavat energiaa ja iloa päivääsi. Makoisten, proteiinipitoisten tuotteidemme parissa vietät laatuhetkiä arjessa ja juhlassa.