30-vuotispäiviä juhlitaan työn merkeissä

Maalaistuote Vataja täytti komeat 30 vuotta 29.8.2015. Kolmekymmentävuotiseen historiaan mahtuu monenlaista tapahtumaa ja paljon maukkaita lihaherkkuja. Yrityksen juuret on palvituotteissa ja tarjontamme perustana ovat edelleen maistuvat leikkeleet ja klassikot, kuten Ylikypsä kylki. Valmistamme maistuvat lihaherkut myös kesäiseen grillailuun, joulun juhlahetkiin ja pääsiäiseen.

Viime vuosina Maalaistuote Vataja on monipuolistanut tarjontaansa entisestään, kun tuotevalikoimaa on laajennettu moderneihin suosikkeihin, kuten Pita-, Pulled Pork ja Ribs-herkkuihin.

Yli puolet yrityksemme historiasta, vuodesta 1999, olemme olleet Suomen ainoa valmistaja, joka on saanut lihaleikkeille, makkaroille ja nakeille Allergia- ja astmaliiton myöntämän Allergiatunnuksen. Myös nitriitittömiä ja lisäaineettomia tuotteita olemme valmistaneet lähes yhtä pitkän ajan.

Myös tulevaisuudessa Maalaistuote Vataja tuo arkeen ja juhlapöytään herkullisia, puhtaan maukkaita tuotteita.

– Lisäarvotuotteiden, kuten lisäaineettomien ja nitriitittömien tuotteiden tarjontaan panostamme ja kasvatamme sitä entisestään. Eräs lähiaikoina tapahtuva muutos on myös tavallisen suolan vaihtaminen jodioituun suolaan tuotteidemme valmistuksessa, kertoo toimitusjohtaja Timo Mustaniemi tulevaisuuden suunnitelmista.

– Kuten aikaisemminkin, Maalaistuote Vatajan tuotteista karsitaan turhat lisäaineet − mutta laadusta ja herkullisesta mausta ei tingitä koskaan.

Kolmekymppinen Maalaistuote Vataja juhlii työnteon merkeissä.

Vataja | 01. syyskuuta 2015

Herkut HoReCa-käyttöön

HoReCa-valikoimamme kattaa suurkeittiöihin soveltuvat lihatuotteet. Allergiatunnustuotteemme soveltuvat lähes jokaiselle ja muita erikoisruokavalioita huomioimme muun muassa laktoosittomilla ja gluteenittomilla tuotteilla.

Hetkiä Kankaanpäästä

timo.png

Kirpeällä syys- ja talvikelillä potka on poikaa ja fileet fiilistelyä varten. Vatajan joulu alkoi, kun puiden lehdet vasta testailivat syksyn väriloistoaan.

Oma joulusuosikkini on tietenkin maukas klassikko: harmaasuolattua joulukinkkua on tarjolla oman maun mukaan – leivän päällä maistuvista herkkuviipaleista n. 3,5 kilon kinkkukunkkuun.

Timo Mustaniemi, toimitusjohtaja

Makuhetkestä elinvoimaa arkeen ja juhlaan

Herkullinen ruoka on keskeinen osa hyvinvointiasi. Vietä puhdas makuhetki Maalaistuote Vatajan laadukkaista raaka-aineista valmistettujen lihaherkkujen parissa. Suomessa valmistetut tuotteemme antavat energiaa ja iloa päivääsi. Makoisten, proteiinipitoisten tuotteidemme parissa vietät laatuhetkiä arjessa ja juhlassa.