Ajankohtaista

Nyt kaupoissa! Juustonakki Aura ja Yrttimaustettu lampaanpaistirulla

Maalaistuote Vatajan alkuvuoden uutuustuotteita ovat Juustonakki Aura ja pääsiäisuutuus Yrttimaustettu lampaan paistirulla.

Vataja | 06. huhtikuuta 2020

Vatajan tehtaanmyymälä suljettu toistaiseksi

Maalaistuote Vatajan tehtaanmyymälä Kankaanpäässä on toistaiseksi suljettu. Sulkeminen johtuu koronaviruksen aiheuttamista yhteiskunnallisista vaikutuksista ja niistä juontuvista turvallisuussyistä. Koronaviruksen tartuntariskin vuoksi emme voi valitettavasti päästää asiakkaitamme tehtaanmyymälän tiloihin. Pyrimme avaamaan tehtaanmyymälän heti, kun se on kansalaisten turvallisuuden kannalta mahdollista. Kiitämme ymmärryksestä ja pahoittelemme muutoksesta aiheutuvaa haittaa.

Vataja | 31. maaliskuuta 2020

Lihalogit ovat täällä!

Landeli Groupin uudet tuotekatalogit on julkaistu. Nyt voit kätevästi tutustua herkullisten lihatuotteidemme valikoimaan sekä kuluttajille että Horeca-alan yrityksille. Toimimme kolmella korkeasta laadusta tunnetulla tuotemerkillä; Maalaistuote Vataja, Pajuniemi ja Partanen. Lihalogit tarjoavat näiden kaikkien tuotemerkkien maukkaat lihaherkut samassa tuotekuvastossa.

Vataja | 13. tammikuuta 2020

Nyt kaupoissa! Viinimureutetuissa leikkeleissä on luonnetta ja mureutta

– Pohdimme voisiko viini saatella kokolihaleikkeleen miellyttävän, jopa poikkeuksellisen mureaksi, ja luovuttaa samalla vivahteen viinin aromista tuotteeseen, kertoo viinimureutettujen leikkeleiden isä, Maalaistuote Vatajan tuotekehityspäällikkö Juha “Mureuttaja” Salonen.

Vataja | 27. tammikuuta 2019

Nitriititön lenkki – oiva makkara koko perheelle

Maalaistuote Vatajan vuoden 2019 uutuustuote Nitriititön lenkki on turvallista herkkua pienille ja isoille. Allergiatunnustuotteena Nitriititön lenkki sopii yhteisten ruokahetkien herkkumakuna lähes jokaiselle. Nitriitittömät Vataja-tuotteet eivät sisällä myöskään viljaa, maitoa, soijaa tai mausteita. Kun lapsille valmistetaan makoisat makkararuoat nitriitittömistä Vataja-tuotteista, ei tarvitse huolehtia nitriitin suositellun päiväannoksen ylittymisestä. Turhien lisäaineiden välttäminen on turvallista ja keskeinen osa omaa hyvinvointia myös aikuisena.

Vataja | 26. tammikuuta 2019

Leikkelekakku kesän juhliin

Kesä on juhlan aikaa – ja mikäpä sopisi juhliin paremmin kuin herkullinen leikkelekakku!

Vataja | 29. toukokuuta 2018

Herkut HoReCa-käyttöön

HoReCa-valikoimamme kattaa suurkeittiöihin soveltuvat lihatuotteet. Allergiatunnustuotteemme soveltuvat lähes jokaiselle ja muita erikoisruokavalioita huomioimme muun muassa laktoosittomilla ja gluteenittomilla tuotteilla.

Osana Landeli Grouppia

Landeli Group on kotimainen ruokatalo, joka tarjoaa herkulliset lihat tuoreina ja jalosteina. Toimimme neljällä korkeasta laadusta tunnetulla tuotemerkillä: Maalaistuote Vataja, Pajuniemi, Partanen ja Lihajaloste Korpela.

Makuhetkestä elinvoimaa arkeen ja juhlaan

Herkullinen ruoka on keskeinen osa hyvinvointiasi. Vietä puhdas makuhetki Maalaistuote Vatajan laadukkaista raaka-aineista valmistettujen lihaherkkujen parissa. Suomessa valmistetut tuotteemme antavat energiaa ja iloa päivääsi. Makoisten, proteiinipitoisten tuotteidemme parissa vietät laatuhetkiä arjessa ja juhlassa.