Ajankohtaista

Nyt kaupoissa! Juustonakki Aura ja Yrttimaustettu lampaanpaistirulla

Maalaistuote Vatajan alkuvuoden uutuustuotteita ovat Juustonakki Aura ja pääsiäisuutuus Yrttimaustettu lampaan paistirulla.

Vataja | 06. huhtikuuta 2020

Vatajan tehtaanmyymälä suljettu toistaiseksi

Maalaistuote Vatajan tehtaanmyymälä Kankaanpäässä on toistaiseksi suljettu. Sulkeminen johtuu koronaviruksen aiheuttamista yhteiskunnallisista vaikutuksista ja niistä juontuvista turvallisuussyistä. Koronaviruksen tartuntariskin vuoksi emme voi valitettavasti päästää asiakkaitamme tehtaanmyymälän tiloihin. Pyrimme avaamaan tehtaanmyymälän heti, kun se on kansalaisten turvallisuuden kannalta mahdollista. Kiitämme ymmärryksestä ja pahoittelemme muutoksesta aiheutuvaa haittaa.

Vataja | 31. maaliskuuta 2020

Lihalogit ovat täällä!

Landeli Groupin uudet tuotekatalogit on julkaistu. Nyt voit kätevästi tutustua herkullisten lihatuotteidemme valikoimaan sekä kuluttajille että Horeca-alan yrityksille. Toimimme kolmella korkeasta laadusta tunnetulla tuotemerkillä; Maalaistuote Vataja, Pajuniemi ja Partanen. Lihalogit tarjoavat näiden kaikkien tuotemerkkien maukkaat lihaherkut samassa tuotekuvastossa.

Vataja | 13. tammikuuta 2020

Nyt kaupoissa! Viinimureutetuissa leikkeleissä on luonnetta ja mureutta

– Pohdimme voisiko viini saatella kokolihaleikkeleen miellyttävän, jopa poikkeuksellisen mureaksi, ja luovuttaa samalla vivahteen viinin aromista tuotteeseen, kertoo viinimureutettujen leikkeleiden isä, Maalaistuote Vatajan tuotekehityspäällikkö Juha “Mureuttaja” Salonen.

Vataja | 27. tammikuuta 2019

Nitriititön lenkki – oiva makkara koko perheelle

Maalaistuote Vatajan vuoden 2019 uutuustuote Nitriititön lenkki on turvallista herkkua pienille ja isoille. Allergiatunnustuotteena Nitriititön lenkki sopii yhteisten ruokahetkien herkkumakuna lähes jokaiselle. Nitriitittömät Vataja-tuotteet eivät sisällä myöskään viljaa, maitoa, soijaa tai mausteita. Kun lapsille valmistetaan makoisat makkararuoat nitriitittömistä Vataja-tuotteista, ei tarvitse huolehtia nitriitin suositellun päiväannoksen ylittymisestä. Turhien lisäaineiden välttäminen on turvallista ja keskeinen osa omaa hyvinvointia myös aikuisena.

Vataja | 26. tammikuuta 2019

Leikkelekakku kesän juhliin

Kesä on juhlan aikaa – ja mikäpä sopisi juhliin paremmin kuin herkullinen leikkelekakku!

Vataja | 29. toukokuuta 2018

Ribs Akropolis – Ripaus Zorbasia Suomen suveen

Kypsä ja lisäaineeton Ribs Akropolis tuo kreikkalaista makua suomalaiseen herkkupöytään.

Vataja | 22. toukokuuta 2018

Boneless Ribs BBQ – Ribs-liha nyt täysin luuttomana!

Maalaistuote Vatajan kesän 2018 uutuustuote on silkkaa lihaa.

Vataja | 22. toukokuuta 2018

Vatajan uutuudet nyt kaupoissa!

Vatajan uutuudet nyt kaupoissa! Maalaistuote Vatajan makoisat uutuustuotteet tiristävät veden kielelle.

Vataja | 02. toukokuuta 2017

Vataja vahvistui tuotantopäälliköllä

Maalaistuote Vatajan tuotantopäällikkönä aloitti 15.8. Jussi Heimonen.

Vataja | 01. syyskuuta 2016

Kuvaa tai äänitä oma tirinäsi ja voita matka jenkkeihin!

Maalaistuote Vatajan huikaiseva kesäkisa on täällä! Kuvaa tai äänitä oma vapaamuotoinen grillin tirinäsi – voit voittaa kahden hengen 3000 euron matkan grilliribsien synnyinseudulle jenkkeihin!

Vataja | 27. huhtikuuta 2016

Vataja juhlii allergiaviikkoa lähes kaikille sopivalla reseptillä

Tällä viikolla vietetään allergiaviikkoa, joka on Allergia- ja astmaliiton sekä paikallisten allergia- ja astmayhdistysten jokakeväinen kampanja.

Vataja | 04. huhtikuuta 2016

Maukkaat Vataja-reseptit nyt täällä!

Maalaistuote Vataja on avannut nettisivuilleen uuden reseptiosion. Tänäänkin syödään Vatajaa -reseptit aloittaa kolme eri tapaa nauttia Vatajan lämmitettävistä Pulled Pork- ja Pulled Beef -välipalaherkuista runsaina annoksina: avocado-salaatti-pitana, mexican-pitana ja pinaatti-paprika-pitana.

Vataja | 23. maaliskuuta 2016

Maalaistuote Vatajan myyntitiimi vahvistuu

Maalaistuote Vatajan uudeksi myyntipäälliköksi on nimetty Jarmo Vihtonen, 52. Vihtosella on mittava 26 vuoden kokemus alalta, hän on aikaisemmin toiminut vastaavissa tehtävissä mm. Kylmänen Oy:ssä, Pouttu Oy:ssä, Huhtahyvät Oy:ssä. Toivotamme Jarmon lämpimästi tervetulleeksi Maalaistuote Vatajaan!

Vataja | 11. syyskuuta 2015

Kesäkeittiö matkasi Ouluun

SuomiPopin kesäkisan voittona arvottu Muurikka kesäkeittiö matkasi Ouluun onnellisen voittajan huomaan. Kiitämme kaikkia arvontaan osallistuneita ja toivotamme maistuvia makuhetkiä voittajalle!

Vataja | 10. syyskuuta 2015

30-vuotispäiviä juhlitaan työn merkeissä

Maalaistuote Vataja täytti komeat 30 vuotta 29.8.2015.

Vataja | 01. syyskuuta 2015

Valitse suosikkisi Vatajan kesäherkuista Radio Suomipopin netissä ja voita!

Mikä tuotteistamme on sinun kesäherkkusi ­– Ribsit, Pulled pork vai Maajussi grillimakkara? Kerro herkkumakusi ja voit voittaa Muurikka Kaasu Maxi kesäkeittiön. Käy osallistumassa arvontaan Radio Suomipopin netissä: http://kampanjat.radiosuomipop.fi/maalaistuotevataja

Vataja | 01. kesäkuuta 2015

Oletko jo maistanut grillikauden herkullisimmat uutuudet?

Ribs-perheemme kasvoi kevään tullen kahdella uudella valmiiksi kypsennetyllä tulokkaalla. Suussasulavan maukkaat BBQ-marinoidut ribsit ovat lisäaineettomia ja hulppean herkullisia. Lisäaineettomat Maustamattomat ribsit voit puolestaan marinoida ja maustaa täsmälleen oman makusi mukaisiksi.

Vataja | 28. toukokuuta 2015

Maalaistuote Vataja juhlii 30-vuotisjuhlavuottaan

Maalaistuote Vataja on valmistanut suomalaisille aidosti maistuvia lihaherkkujaan jo kolmen vuosikymmenen ajan.

Vataja | 27. toukokuuta 2015

Kaikki tuotteemme ovat natriumglutamaatittomia

Maalaistuote Vatajan kaikki tuotteet ovat natriumglutamaatittomia, sillä aito tuote ei aromivahvennetta kaipaa. Ajankohtaista tämä on vain siksi, että näin on ollut meillä aina ja tulee myös olemaan. Maalaistuote Vataja tarjoaa aitoja makuhetkiä maukkaiden lihaherkkujen parissa!

Vataja | 27. toukokuuta 2015

Maalaistuote Vataja on Kalevan kisojen yhteistyöyritys

Meillä Vatajassa elinvoima on lähellä sydäntämme, ovathan tuotteemme puhtaan maukkaita ja antavat luonnollista energiaa ja potkua jaksamiseen. Siksi haluamme myös tukea elinvoimaisia urheilijoita ja urheilua.

Vataja | 27. toukokuuta 2015

Uutuustuotteemme Kalkkunanfilee nyt kaupoissa

Vatajan aidosti lihaisa uutuustuote, kevyen maukas Kalkkunanfilee maistuu arjen ja juhlan makuna. Maista ja kerro meille mitä mieltä olet!

Vataja | 28. helmikuuta 2015

Maalaistuote Vatajan uudistunut ilme

Olemme uudistaneet Maalaistuote Vatajan ilmeen. Tuoreen ilmeen mukaiset tuotepakkaukset löytyvät kauppojen hyllyiltä, sisällään tutut, herkulliset tuotteemme makuhetkiäsi täydentämään.

Vataja | 25. helmikuuta 2015

Arkisto

Lihalogit ovat täällä!

13. tammikuuta 2020

Leikkelekakku kesän juhliin

29. toukokuuta 2018

Vatajan uutuudet nyt kaupoissa!

02. toukokuuta 2017

Kesäkeittiö matkasi Ouluun

10. syyskuuta 2015

Herkut HoReCa-käyttöön

HoReCa-valikoimamme kattaa suurkeittiöihin soveltuvat lihatuotteet. Allergiatunnustuotteemme soveltuvat lähes jokaiselle ja muita erikoisruokavalioita huomioimme muun muassa laktoosittomilla ja gluteenittomilla tuotteilla.

Hetkiä Kankaanpäästä

timo.png

Kevät on uuden aikaa ja klassikon taikaa. Vatajan alkuvuoden uutuustuotteita ovat muun muassa Juustonakki Aura ja pääsiäisuutuus Yrttimaustettu lampaan paistirulla.

Kotoilu on erinomaista aikaa grillaamiselle. Nitriititön grillimakkara sopii myös perheen pienimmille ja vähän isompien grilliin voi heilauttaa Ribs BBQ:n eli porsaan kylkipaloja maukkaassa BBQ-marinadissa.

Timo Mustaniemi, toimitusjohtaja

Makuhetkestä elinvoimaa arkeen ja juhlaan

Herkullinen ruoka on keskeinen osa hyvinvointiasi. Vietä puhdas makuhetki Maalaistuote Vatajan laadukkaista raaka-aineista valmistettujen lihaherkkujen parissa. Suomessa valmistetut tuotteemme antavat energiaa ja iloa päivääsi. Makoisten, proteiinipitoisten tuotteidemme parissa vietät laatuhetkiä arjessa ja juhlassa.