Maalaistuote Vataja

Maalaistuote Vatajan herkulliset lihatuotteet valmistetaan vankalla kokemuksella Kankaanpäässä, omilla resepteillä. Maalaistuote Vataja on rehellinen, aito ja vastuullinen toimija ja hankintaketjumme on tunnettu ja luotettava. Olemme edelläkävijä laadukkaiden lihatuotteiden valmistajana.

Jo vuodesta 1999 olemme olleet Suomen ainoa valmistaja, joka on saanut lihaleikkeille, makkaroille ja nakeille Allergia- ja astmaliiton myöntämän Allergiatunnuksen. Myös nitriitittömiä ja lisäaineettomia tuotteita olemme valmistaneet jo reilusti yli kahden vuosikymmenen ajan.

Puhdasta elinvoimaa makuhetkestä

Maalaistuote Vataja tuo arkeesi ja juhlapöytääsi maukkaita tuotteita, jotka antavat luonnollista energiaa. Tuotteista karsitaan turhat kehoa ja mieltä rasittavat lisäaineet − mutta laadusta ja herkullisesta mausta ei tingitä koskaan. Eettisyys huomioidaan valmistusketjun jokaisessa vaiheessa.

Elinvoimaa ja maukasta mahantäytettä

Maalaistuote Vatajan ravinteikkaat tuotteet antavat potkua jaksamiseen. Laadukas ravinto on polttoainetta hyvään arkeen ja liha on raaka-aineena proteiinipitoinen ja täyttävä. Korkea lihapitoisuus varmistaa tuotteiden herkullisen maun. Maalaistuote Vatajan herkullisten lihatuotteiden tarjoama hyvinvointi ja elinvoima syntyvät prosessoimattomuudesta, terveysvaikutuksista ja siitä tiedosta, että ravinto on eettistä ja aitoa.

Puhdas juhlan maku tai pala juhlaa arkeen

Laadukkaiden, maistuvien lihatuotteidemme äärellä vietät miellyttävän makuhetken. Ota hetki omaa aikaa ja pysähdy arjen keskellä tai luo elämys ja yhdessäolon hetki rakkaiden kanssa herkullisen ruoan äärellä. Lisäaineeton tuoteperheemme ja nitriitittömät tuotteemme ovat laaturavintoa parhaimmillaan.

Huomioimme myös allergiat ja erikoisruokavaliot, kuten laktoosittoman ja gluteenittoman ruokavalion. Maalaistuote Vataja on ainoa lihajalosteiden valmistaja, jonka tietyille tuotteille on myönnetty Allergia- ja astmaliiton Allergiatunnus. Allergiatunnustuotteemme löydät täältä.

Maukkaan makkarat, laadukkaat leikkeleet ja muut makoisat lihaherkut

Tutustu Maalaistuote Vatajan monipuoliseen tuotevalikoimaan ja vietä maistuva makuhetki elinvoimaasi lisäävien, proteiinipitoisten lihatuotteidemme parissa. Tuotteemme sisältävät vain aitoa, herkullista makua – olemme karsineet pois turhat lisäaineet.

Herkut HoReCa-käyttöön

HoReCa-valikoimamme kattaa suurkeittiöihin soveltuvat lihatuotteet. Allergiatunnustuotteemme soveltuvat lähes jokaiselle ja muita erikoisruokavalioita huomioimme muun muassa laktoosittomilla ja gluteenittomilla tuotteilla.

Hetkiä Kankaanpäästä

timo.png

Kevät on uuden aikaa ja klassikon taikaa. Vatajan alkuvuoden uutuustuotteita ovat muun muassa Juustonakki Aura ja pääsiäisuutuus Yrttimaustettu lampaan paistirulla.

Kotoilu on erinomaista aikaa grillaamiselle. Nitriititön grillimakkara sopii myös perheen pienimmille ja vähän isompien grilliin voi heilauttaa Ribs BBQ:n eli porsaan kylkipaloja maukkaassa BBQ-marinadissa.

Timo Mustaniemi, toimitusjohtaja

Ajankohtaista

Nyt kaupoissa! Juustonakki Aura ja Yrttimaustettu lampaanpaistirulla

Vataja

06. huhtikuuta 2020

Maalaistuote Vatajan alkuvuoden uutuustuotteita ovat Juustonakki Aura ja pääsiäisuutuus Yrttimaustettu lampaan paistirulla.

Vatajan tehtaanmyymälä suljettu toistaiseksi

Vataja

31. maaliskuuta 2020

Maalaistuote Vatajan tehtaanmyymälä Kankaanpäässä on toistaiseksi suljettu. Sulkeminen johtuu koronaviruksen aiheuttamista yhtei…

Lihalogit ovat täällä!

Vataja

13. tammikuuta 2020

Landeli Groupin uudet tuotekatalogit on julkaistu. Nyt voit kätevästi tutustua herkullisten lihatuotteidemme valikoimaan sekä ku…


Warning: file_put_contents(): Only 12288 of 24092 bytes written, possibly out of free disk space in /home/mvataja/public_html/concrete/core/libraries/page_cache/types/file.php on line 62