Maalaistuote Vataja

Maalaistuote Vatajan herkulliset lihatuotteet valmistetaan vankalla kokemuksella Kankaanpäässä, omilla resepteillä. Maalaistuote Vataja on rehellinen, aito ja vastuullinen toimija ja hankintaketjumme on tunnettu ja luotettava. Olemme edelläkävijä laadukkaiden lihatuotteiden valmistajana.

Jo vuodesta 1999 olemme olleet Suomen ainoa valmistaja, joka on saanut lihaleikkeille, makkaroille ja nakeille Allergia- ja astmaliiton myöntämän Allergiatunnuksen. Myös nitriitittömiä ja lisäaineettomia tuotteita olemme valmistaneet jo reilusti yli kahden vuosikymmenen ajan.

Puhdasta elinvoimaa makuhetkestä

Maalaistuote Vataja tuo arkeesi ja juhlapöytääsi maukkaita tuotteita, jotka antavat luonnollista energiaa. Tuotteista karsitaan turhat kehoa ja mieltä rasittavat lisäaineet − mutta laadusta ja herkullisesta mausta ei tingitä koskaan. Eettisyys huomioidaan valmistusketjun jokaisessa vaiheessa.

Elinvoimaa ja maukasta mahantäytettä

Maalaistuote Vatajan ravinteikkaat tuotteet antavat potkua jaksamiseen. Laadukas ravinto on polttoainetta hyvään arkeen ja liha on raaka-aineena proteiinipitoinen ja täyttävä. Korkea lihapitoisuus varmistaa tuotteiden herkullisen maun. Maalaistuote Vatajan herkullisten lihatuotteiden tarjoama hyvinvointi ja elinvoima syntyvät prosessoimattomuudesta, terveysvaikutuksista ja siitä tiedosta, että ravinto on eettistä ja aitoa.

Puhdas juhlan maku tai pala juhlaa arkeen

Laadukkaiden, maistuvien lihatuotteidemme äärellä vietät miellyttävän makuhetken. Ota hetki omaa aikaa ja pysähdy arjen keskellä tai luo elämys ja yhdessäolon hetki rakkaiden kanssa herkullisen ruoan äärellä. Lisäaineeton tuoteperheemme ja nitriitittömät tuotteemme ovat laaturavintoa parhaimmillaan.

Huomioimme myös allergiat ja erikoisruokavaliot, kuten laktoosittoman ja gluteenittoman ruokavalion. Maalaistuote Vataja on ainoa lihajalosteiden valmistaja, jonka tietyille tuotteille on myönnetty Allergia- ja astmaliiton Allergiatunnus.

Herkut HoReCa-käyttöön

HoReCa-valikoimamme kattaa suurkeittiöihin soveltuvat lihatuotteet. Allergiatunnustuotteemme soveltuvat lähes jokaiselle ja muita erikoisruokavalioita huomioimme muun muassa laktoosittomilla ja gluteenittomilla tuotteilla.

landeli-logo.png

Osana Landeli Grouppia

Landeli Group on kotimainen ruokatalo, joka tarjoaa herkulliset lihat tuoreina ja jalosteina. Toimimme neljällä korkeasta laadusta tunnetulla tuotemerkillä: Maalaistuote Vataja, Pajuniemi, Partanen ja Lihajaloste Korpela.

Ajankohtaista

Nyt kaupoissa! Juustonakki Aura ja Yrttimaustettu lampaanpaistirulla

Vataja

06. huhtikuuta 2020

Maalaistuote Vatajan alkuvuoden uutuustuotteita ovat Juustonakki Aura ja pääsiäisuutuus Yrttimaustettu lampaan paistirulla.

Vatajan tehtaanmyymälä suljettu toistaiseksi

Vataja

31. maaliskuuta 2020

Maalaistuote Vatajan tehtaanmyymälä Kankaanpäässä on toistaiseksi suljettu. Sulkeminen johtuu koronaviruksen aiheuttamista yhtei…

Lihalogit ovat täällä!

Vataja

13. tammikuuta 2020

Landeli Groupin uudet tuotekatalogit on julkaistu. Nyt voit kätevästi tutustua herkullisten lihatuotteidemme valikoimaan sekä ku…


Warning: file_put_contents(): Only 16384 of 20834 bytes written, possibly out of free disk space in /home/mvataja/public_html/concrete/core/libraries/page_cache/types/file.php on line 62