Proteiinipitoista herkkumakua ilman soijaa

Laadukas ravinto on polttoainetta hyvään arkeen ja liha raaka-aineena on proteiinipitoinen ja täyttävä. Kunnon lihatuote ei kaipaa soijaa proteiinipitoisuuttaan tai koostumustaan parantamaan, koska laadukas liha on sellaisenaan yksi parhaita proteiininlähteitä.

Soijalle herkistyneen tai allergisen ei siksi tarvitse surra: välipalana ja proteiininlähteenä soijattomat lihatuotteemme ovat mitä mainiointa mahantäytettä – hurjan herkullisessa muodossa.

Maista ja nauti soijattomat suun mukaiset!

Keittokinkku 300 g

Vatajan herkullinen Keittokinkku kruunaa arjen makuhetken.


Herkut HoReCa-käyttöön

HoReCa-valikoimamme kattaa suurkeittiöihin soveltuvat lihatuotteet. Allergiatunnustuotteemme soveltuvat lähes jokaiselle ja muita erikoisruokavalioita huomioimme muun muassa laktoosittomilla ja gluteenittomilla tuotteilla.

Hetkiä Kankaanpäästä

timo.png

Syksy menee vielä helposti grillaillessa, mutta talvella ruoka siirtyy uuniin ja pannulle. Omia joulusuosikkejani ovat Vatajan ylikypsä kinkku, kalkkunafilee ja tietenkin harmaasuolattu joulukinkku.

Meidän talossamme tirisee toistuvasti myös saunamakkara. Itse herkuttelen aidolla savulla savustetulla ja valkosipulilla maustetulla Maajussi jahti-grillimakkaralla. Myös Vatajan uutuustuote, lihaisa, laktoositon ja gluteeniton Pekka & Pätkä -grillimakkara-mix kuuluu perheemme makkarapöytään.

Timo Mustaniemi, toimitusjohtaja

Ajankohtaista

Vatajan uutuudet nyt kaupoissa!

Vataja

02. toukokuuta 2017

Vatajan uutuudet nyt kaupoissa! Maalaistuote Vatajan makoisat uutuustuotteet tiristävät veden kielelle.

Kimmo Härö Pohjois-Suomen aluemyyntipäälliköksi

Vataja

30. syyskuuta 2016

Maalaistuote Vatajan aluemyyntipäälliköksi on nimitetty Kimmo Härö.

Vataja vahvistui tuotantopäälliköllä

Vataja

01. syyskuuta 2016

Maalaistuote Vatajan tuotantopäällikkönä aloitti 15.8. Jussi Heimonen.