Pekka ja Pätkä -grillimakkarat 440 g

Vatajan lihaisa, laktoositon ja gluteeniton grillimakkara-mix koko perheelle.


Grillinuija-porsaanpotka n. 450 g

Vatajan ensimmäinen broilerituote on broilerin maukas kypsä koipireisi. Pieni askel kukolle on suuri askel maittavan ruoan ystävälle!


Ravintosisältö 100 g:ssa

Energia 820 kJ (195 kcal)
Rasva 5,1 g,
josta tyydyttynyttä 2,0 g
Hiilihydraatit 26,0 g,
josta sokeria 2,0 g
Proteiini 11,0 g
Ravintokuitu 1,0 g
Suola 1,9 g

Pulled pork Pita 175 g

Vatajan mehukkaalla nyhtöpossulla täytetty Pulled pork Pita on verraton välipala, joka valmistuu nopeasti mikrossa tai grillin parilalla. Mukana maistuvaa BBQ-kastiketta. Syö sellaisenaan tai tuunaa lisukkeilla makusi mukaiseksi.

Ainesosat: Pitaleipä (55 %), ainekset: VEHNÄJAUHO, vesi, rypsiöljy, suola, säilöntäaine (E202). Lihatäyte (45 %), ainekset: Sianliha, vesi, suola, glukoosi, tomaattipyree, SINAPPI (vesi, sokeri, SINAPPIJAUHE, viinietikka, siirappi, suola, mausteet), hydrolysoitu kasviproteiini (maissi), mausteet (valkopippuri, valkosipuli, inkivääri), stabilointiaineet E450, E451, hapettumisenestoaine E301, aromit (savu), rypsiöljy, säilöntäaine E250. (BBQ-kastike 20g): Vesi, sokeri, tomaattipyree, omenaviinietikka, väkiviinaetikka, muunnettu maissitärkkelys, omenamehutiiviste, SOIJAKASTIKE [sokeri, SOIJAKASTIKE (vesi, SOIJAPAPU, suola, VEHNÄ, säilöntäaine E202), vesi, melassi, suola, karamellisokerisiirappi, säilöntäaine (E202), aromi], sokerisiirappi, HUNAJA, suola, mausteet (chili, sipuli, valkosipuli), SINAPPIJAUHE, aromit (savu, sipuli, ANJOVIS), väri (E150d), säilöntäaine (E202), happamuudensäätöaine (E330).
Lihatäytettä 45 %. Laktoosi: 0 g.

SÄILYTYS +2–6 ̊C
Pakattu suojakaasuun

KCAL/100 g
195
Laktoositon
Natriumglutamaatti
0 %

Herkut HoReCa-käyttöön

HoReCa-valikoimamme kattaa suurkeittiöihin soveltuvat lihatuotteet. Allergiatunnustuotteemme soveltuvat lähes jokaiselle ja muita erikoisruokavalioita huomioimme muun muassa laktoosittomilla ja gluteenittomilla tuotteilla.

Hetkiä Kankaanpäästä

timo.png

Syksy menee vielä helposti grillaillessa, mutta talvella ruoka siirtyy uuniin ja pannulle. Omia joulusuosikkejani ovat Vatajan ylikypsä kinkku, kalkkunafilee ja tietenkin harmaasuolattu joulukinkku.

Meidän talossamme tirisee toistuvasti myös saunamakkara. Itse herkuttelen aidolla savulla savustetulla ja valkosipulilla maustetulla Maajussi jahti-grillimakkaralla. Myös Vatajan uutuustuote, lihaisa, laktoositon ja gluteeniton Pekka & Pätkä -grillimakkara-mix kuuluu perheemme makkarapöytään.

Timo Mustaniemi, toimitusjohtaja

Ajankohtaista

Vatajan uutuudet nyt kaupoissa!

Vataja

02. toukokuuta 2017

Vatajan uutuudet nyt kaupoissa! Maalaistuote Vatajan makoisat uutuustuotteet tiristävät veden kielelle.

Kimmo Härö Pohjois-Suomen aluemyyntipäälliköksi

Vataja

30. syyskuuta 2016

Maalaistuote Vatajan aluemyyntipäälliköksi on nimitetty Kimmo Härö.

Vataja vahvistui tuotantopäälliköllä

Vataja

01. syyskuuta 2016

Maalaistuote Vatajan tuotantopäällikkönä aloitti 15.8. Jussi Heimonen.