Pekka ja Pätkä -grillimakkarat 440 g

Vatajan lihaisa, laktoositon ja gluteeniton grillimakkara-mix koko perheelle.


Grillinuija-porsaanpotka n. 450 g

Vatajan ensimmäinen broilerituote on broilerin maukas kypsä koipireisi. Pieni askel kukolle on suuri askel maittavan ruoan ystävälle!


Pekka

Ravintosisältö 100 g:ssa

Energia 1100 kJ (260 kcal)
Rasva 20,0 g,
josta tyydyttynyttä 7,0 g
Hiilihydraatit 0,2 g,
josta sokeria 0,2 g
Proteiini 12,0 g
Suola 1,7 g

Pätkä

Ravintosisältö 100 g:ssa

Energia 1010 kJ (240 kcal)
Rasva 21,0 g,
josta tyydyttynyttä 7,5 g
Hiilihydraatit 0,5 g,
josta sokeria 0,5 g
Proteiini 12,0 g
Suola 1,7 g

Pekka ja Pätkä -grillimakkarat 440 g

Vatajan lihaisa, laktoositon ja gluteeniton grillimakkara-mix koko perheelle. Pakkauksessa kaksi 120 g:n lihaisaa pitkää grillimakkaraa sekä neljä nitriititöntä, soijatonta, kananmunatonta ja mausteetonta 50 g pätkägrillimakkaraa. 

Ainesosat: 

2 x 120 g pitkät grillimakkarat: sianliha, vesi, kamara, suola, lihaproteiinivalmiste (sika), stabilointiaineet (E450, E451), glukoosi, mausteet (muskottipähkinä, valkopippuri, inkivääri, paprika, cayenne, sipuli), hydrolysoitu tärkkelys (maissi), hapettumisenestoaine (E300), happamuudensäätöaine (E330), säilöntäaine (E250). Sian suoli.

4 x 50 g pätkägrillimakkarat: sianliha, vesi, suola, stabilointiaine (E450), hapettumisenestoaine (E316), lihaproteiinivalmiste (sika). Sian suoli. 

Lihapitoisuus: Pekka 74 %, Pätkä 80 %. Laktoosi: 0 g.

SÄILYTYS +2–6 ̊C

KCAL/100 g
260
Laktoositon
Gluteeniton
Natriumglutamaatti
0 %

Herkut HoReCa-käyttöön

HoReCa-valikoimamme kattaa suurkeittiöihin soveltuvat lihatuotteet. Allergiatunnustuotteemme soveltuvat lähes jokaiselle ja muita erikoisruokavalioita huomioimme muun muassa laktoosittomilla ja gluteenittomilla tuotteilla.

Hetkiä Kankaanpäästä

timo.png

Kevät ja kesä on grillauksen aikaa. Itse toimin perinteisesti perheemme grillimestarina. Vatajan kevään uutuustuotteista löytyy makoisaa grillattavaa jokaiselle herkkusuulle.

Omia suosikkejani ovat Vatajan uutuus: esikypsä grillikylkipihvi. Meidän grillissä tirisee toistuvasti myös
aidolla savulla savustettu ja valkosipulilla maustettu Maajussi jahti-grillimakkara.

Timo Mustaniemi, toimitusjohtaja

Ajankohtaista

Tehtaanmyymälä auki vielä torstaina

Vataja

21. kesäkuuta 2017

Vatajan uutuudet nyt kaupoissa!

Vataja

02. toukokuuta 2017

Vatajan uutuudet nyt kaupoissa! Maalaistuote Vatajan makoisat uutuustuotteet tiristävät veden kielelle.

Kimmo Härö Pohjois-Suomen aluemyyntipäälliköksi

Vataja

30. syyskuuta 2016

Maalaistuote Vatajan aluemyyntipäälliköksi on nimitetty Kimmo Härö.