Erikoismureat kasslerpalat 300 g

Suussasulavan murea possunniska on maukas lisä monenlaisiin herkkuhetkiin.


Tuplat: Ylikypsä kinkku & Kalkkunafileeleike

Suosikkileikkeet nyt tuplapakkauksessa! Kaksi eri tuotetta tarjoavat herkullista vaihtelua makuhetkiin. Aidosti maukas Vatajan Ylikypsä kinkku kruunaa välipalahetken. Vatajan lihaisa, kevyen maukas Kalkkunafileeleike maistuu arjen ja juhlan makuna.


Pekka

Ravintosisältö 100 g:ssa

Energia 1100 kJ (260 kcal)
Rasva 20,0 g,
josta tyydyttynyttä 7,0 g
Hiilihydraatit 0,2 g,
josta sokeria 0,2 g
Proteiini 12,0 g
Suola 1,7 g

Pätkä

Ravintosisältö 100 g:ssa

Energia 1010 kJ (240 kcal)
Rasva 21,0 g,
josta tyydyttynyttä 7,5 g
Hiilihydraatit 0,5 g,
josta sokeria 0,5 g
Proteiini 12,0 g
Suola 1,7 g

Pekka ja Pätkä -grillimakkarat 440 g

Vatajan lihaisa, laktoositon ja gluteeniton grillimakkara-mix koko perheelle. Pakkauksessa kaksi 120 g:n lihaisaa pitkää grillimakkaraa sekä neljä nitriititöntä, soijatonta, kananmunatonta ja mausteetonta 50 g pätkägrillimakkaraa. 

Ainesosat: 

2 x 120 g pitkät grillimakkarat: sianliha, vesi, kamara, suola, lihaproteiinivalmiste (sika), stabilointiaineet (difosfaatit, trifosfaatit), glukoosi, mausteet (muskottipähkinä, valkopippuri, inkivääri, paprika, cayenne, sipuli), hydrolysoitu tärkkelys (maissi), hapettumisenestoaine (askorbiinihappo), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), säilöntäaine (natriumnitriitti). Sian suoli.

4 x 50 g pätkägrillimakkarat: sianliha, vesi, suola, stabilointiaine (difosfaatit), hapettumisenestoaine (natriumerytorbaatti), lihaproteiinivalmiste (sika). Sian suoli.

Lihapitoisuus: Pekka 74 %, Pätkä 80 %. Laktoosi: 0 g.

SÄILYTYS +2–6 ̊C

KCAL/100 g
260
Laktoositon
Gluteeniton
Natriumglutamaatti
0 %

Herkut HoReCa-käyttöön

HoReCa-valikoimamme kattaa suurkeittiöihin soveltuvat lihatuotteet. Allergiatunnustuotteemme soveltuvat lähes jokaiselle ja muita erikoisruokavalioita huomioimme muun muassa laktoosittomilla ja gluteenittomilla tuotteilla.

Hetkiä Kankaanpäästä

timo.png

Syksy menee vielä helposti grillaillessa, mutta talvella ruoka siirtyy uuniin ja pannulle. Omia joulusuosikkejani ovat Vatajan ylikypsä kinkku, kalkkunafilee ja tietenkin harmaasuolattu joulukinkku.

Meidän talossamme tirisee toistuvasti myös saunamakkara. Itse herkuttelen aidolla savulla savustetulla ja valkosipulilla maustetulla Maajussi jahti-grillimakkaralla. Myös Vatajan uutuustuote, lihaisa, laktoositon ja gluteeniton Pekka & Pätkä -grillimakkara-mix kuuluu perheemme makkarapöytään.

Timo Mustaniemi, toimitusjohtaja

Ajankohtaista

Vatajan uutuudet nyt kaupoissa!

Vataja

02. toukokuuta 2017

Vatajan uutuudet nyt kaupoissa! Maalaistuote Vatajan makoisat uutuustuotteet tiristävät veden kielelle.

Vataja vahvistui tuotantopäälliköllä

Vataja

01. syyskuuta 2016

Maalaistuote Vatajan tuotantopäällikkönä aloitti 15.8. Jussi Heimonen.

Kuvaa tai äänitä oma tirinäsi ja voita matka jenkkeihin!

Vataja

27. huhtikuuta 2016

Maalaistuote Vatajan huikaiseva kesäkisa on täällä! Kuvaa tai äänitä oma vapaamuotoinen grillin tirinäsi – voit voittaa kahden h…