Pekka ja Pätkä -grillimakkarat 440 g

Vatajan lihaisa, laktoositon ja gluteeniton grillimakkara-mix koko perheelle.


Grillinuija-porsaanpotka n. 450 g

Vatajan ensimmäinen broilerituote on broilerin maukas kypsä koipireisi. Pieni askel kukolle on suuri askel maittavan ruoan ystävälle!


Ravintosisältö 100 g:ssa

Energia 720 kJ (170 kcal)
Rasva 9,0 g,
josta tyydyttynyttä 2,0 g
Hiilihydraatit 0,9 g,
josta sokeria 0,9 g
Proteiini 19,0 g
Suola 2,2 g

Grillinuija-porsaanpotka n. 450 g

Vatajan esikypsytetyt porsaan grillipotkat lämmitetään helposti grillissä, paistinpannulla tai uunissa. BBQ-kastike sivellään tuotteen pintaan ennen lämmitystä tai sen aikana. 

Ainesosat: Grillipotkat n. 410 g: Porsaanliha, vesi, happamuudensäätöaineet (E326, E262), suola, dekstroosi, stabilointiaineet (E451, E452), sakeuttamisaine (E407a), lihaproteiini (sika), kasvikuitu (sikuri), hapettumisenestoaine (E316), säilöntäaine (E250). 100 grammaan tuotetta on käytetty 100 grammaa lihaa.

BBQ-KASTIKE 40 g: Vesi, tomaattipyree, ruokosokeri, rapsiöljy, väkiviinietikka, mausteet (valkosipuli, oregano, timjami, chili, jalapeno, paprika, mustapippuri, viherpippuri, valkopippuri, korianteri, SINAPINSIEMEN), suola, muunnettu maissitärkkelys, kasvikuitu (sitrus), elintarvikeväri (E 150c), melassi, säilöntäaineet (E 202, E 211).

Lihapitoisuus: 100 %. Laktoosi: 0 g.

SÄILYTYS / FÖRVARING +2–6°C

Lihapitoisuus
100 %
KCAL/100 g
170
Laktoositon
Gluteeniton
Natriumglutamaatti
0 %

Herkut HoReCa-käyttöön

HoReCa-valikoimamme kattaa suurkeittiöihin soveltuvat lihatuotteet. Allergiatunnustuotteemme soveltuvat lähes jokaiselle ja muita erikoisruokavalioita huomioimme muun muassa laktoosittomilla ja gluteenittomilla tuotteilla.

Hetkiä Kankaanpäästä

timo.png

Kevät ja kesä on grillauksen aikaa. Itse toimin perinteisesti perheemme grillimestarina. Vatajan kevään uutuustuotteista löytyy makoisaa grillattavaa jokaiselle herkkusuulle.

Omia suosikkejani ovat Vatajan uutuus: esikypsä grillikylkipihvi. Meidän grillissä tirisee toistuvasti myös
aidolla savulla savustettu ja valkosipulilla maustettu Maajussi jahti-grillimakkara.

Timo Mustaniemi, toimitusjohtaja

Ajankohtaista

Vatajan uutuudet nyt kaupoissa!

Vataja

02. toukokuuta 2017

Vatajan uutuudet nyt kaupoissa! Maalaistuote Vatajan makoisat uutuustuotteet tiristävät veden kielelle.

Kimmo Härö Pohjois-Suomen aluemyyntipäälliköksi

Vataja

30. syyskuuta 2016

Maalaistuote Vatajan aluemyyntipäälliköksi on nimitetty Kimmo Härö.

Vataja vahvistui tuotantopäälliköllä

Vataja

01. syyskuuta 2016

Maalaistuote Vatajan tuotantopäällikkönä aloitti 15.8. Jussi Heimonen.