Lämmin Pulled pork -salaatti

4–6 annosta

Valmistusaineet

Salaatti
1 kg siikliä tai muuta kiinteää perunaa 1 dl kapriksia
1 pieni purjo 1 pkt Vatajan Pulled porkia
2 isoa lehtikaalin lehteä oliiviöljyä
100 g pakasteherneitä sormisuolaa
1 mieto punainen chili rouhittua mustapippuria
4 keitettyä kananmunaa iso nippu persiljaa
Kastike
pussi Vatajan Pulled porkin mukana tulevaa BBQ-kastiketta 1 dl majoneesia

Valmistusohjeet

  1. Keitä perunat kuorineen ja anna niiden jäähtyä. Älä keitä liian pitkään, jätä mieluummin hieman kovaksi kuin ylikypsäksi. Kuori perunat ja halkaise suurimmat kahtia.
  2. Keitä kananmunia n. 8 minuuttia.
  3. Pilko purjo ja lehtikaali.
  4. Kuumenna paistinpannu ja lisää reilusti oliiviöljyä, anna lämmetä. Laita keitetyt perunat pannulle ja paista niitä n. 10 minuuttia tai kunnes perunoiden pinta on saanut kauniin kullanruskean värin. Mausta sormisuolalla ja mustapippurirouheella.
  5. Paista erikseen oliiviöljyssä purjo, lehtikaali, chili sekä herneet. Pidä niitä pannulla n. 5 minuuttia tai kunnes lehtikaali hieman pehmenee.
  6. Yhdistä ja sekoita paistetut perunat, lehtikaali-purjo-seos, Vatajan Pulled pork, persilja ja kaprikset. Sekoita majoneesi ja BBQ-kastike keskenään.
  7. Laita salaatti tarjoiluastiaan. Leikkaa kananmunat pitkittäin neljään osaan ja asettele salaatin päälle. Koristele tuoreella chilillä, persiljalla ja BBQ-majoneesilla. Nauti!

Katso myös muita reseptejä

Avokado-salaattipita

Vatajan suussa sulava avokado-salaattipita maistuu niin pieneen kuin isoonkin nälkään.

Herkut HoReCa-käyttöön

HoReCa-valikoimamme kattaa suurkeittiöihin soveltuvat lihatuotteet. Allergiatunnustuotteemme soveltuvat lähes jokaiselle ja muita erikoisruokavalioita huomioimme muun muassa laktoosittomilla ja gluteenittomilla tuotteilla.

Hetkiä Kankaanpäästä

timo.png

Syksy menee vielä helposti grillaillessa, mutta talvella ruoka siirtyy uuniin ja pannulle. Omia joulusuosikkejani ovat Vatajan ylikypsä kinkku, kalkkunafilee ja tietenkin harmaasuolattu joulukinkku.

Meidän talossamme tirisee toistuvasti myös saunamakkara. Itse herkuttelen aidolla savulla savustetulla ja valkosipulilla maustetulla Maajussi jahti-grillimakkaralla. Myös Vatajan uutuustuote, lihaisa, laktoositon ja gluteeniton Pekka & Pätkä -grillimakkara-mix kuuluu perheemme makkarapöytään.

Timo Mustaniemi, toimitusjohtaja

Ajankohtaista

Vatajan uutuudet nyt kaupoissa!

Vataja

02. toukokuuta 2017

Vatajan uutuudet nyt kaupoissa! Maalaistuote Vatajan makoisat uutuustuotteet tiristävät veden kielelle.

Kimmo Härö Pohjois-Suomen aluemyyntipäälliköksi

Vataja

30. syyskuuta 2016

Maalaistuote Vatajan aluemyyntipäälliköksi on nimitetty Kimmo Härö.

Vataja vahvistui tuotantopäälliköllä

Vataja

01. syyskuuta 2016

Maalaistuote Vatajan tuotantopäällikkönä aloitti 15.8. Jussi Heimonen.