Lämmin Pulled pork -salaatti

4–6 annosta

Valmistusaineet

Salaatti
1 kg siikliä tai muuta kiinteää perunaa 1 dl kapriksia
1 pieni purjo 1 pkt Vatajan Pulled porkia
2 isoa lehtikaalin lehteä oliiviöljyä
100 g pakasteherneitä sormisuolaa
1 mieto punainen chili rouhittua mustapippuria
4 keitettyä kananmunaa iso nippu persiljaa
Kastike
pussi Vatajan Pulled porkin mukana tulevaa BBQ-kastiketta 1 dl majoneesia

Valmistusohjeet

  1. Keitä perunat kuorineen ja anna niiden jäähtyä. Älä keitä liian pitkään, jätä mieluummin hieman kovaksi kuin ylikypsäksi. Kuori perunat ja halkaise suurimmat kahtia.
  2. Keitä kananmunia n. 8 minuuttia.
  3. Pilko purjo ja lehtikaali.
  4. Kuumenna paistinpannu ja lisää reilusti oliiviöljyä, anna lämmetä. Laita keitetyt perunat pannulle ja paista niitä n. 10 minuuttia tai kunnes perunoiden pinta on saanut kauniin kullanruskean värin. Mausta sormisuolalla ja mustapippurirouheella.
  5. Paista erikseen oliiviöljyssä purjo, lehtikaali, chili sekä herneet. Pidä niitä pannulla n. 5 minuuttia tai kunnes lehtikaali hieman pehmenee.
  6. Yhdistä ja sekoita paistetut perunat, lehtikaali-purjo-seos, Vatajan Pulled pork, persilja ja kaprikset. Sekoita majoneesi ja BBQ-kastike keskenään.
  7. Laita salaatti tarjoiluastiaan. Leikkaa kananmunat pitkittäin neljään osaan ja asettele salaatin päälle. Koristele tuoreella chilillä, persiljalla ja BBQ-majoneesilla. Nauti!

Katso myös muita reseptejä

Avokado-salaattipita

Vatajan suussa sulava avokado-salaattipita maistuu niin pieneen kuin isoonkin nälkään.

Herkut HoReCa-käyttöön

HoReCa-valikoimamme kattaa suurkeittiöihin soveltuvat lihatuotteet. Allergiatunnustuotteemme soveltuvat lähes jokaiselle ja muita erikoisruokavalioita huomioimme muun muassa laktoosittomilla ja gluteenittomilla tuotteilla.

Hetkiä Kankaanpäästä

timo.png

Joulu alkoi Vatajassa jo syksyllä, kun sesongin uutuustuotteet tulivat markkinoille syys-lokakuussa. Oma suosikkini on Tuplat-yhdistelmäpakkaus, joka pyyhkii kirpeän syyssään unholaan: herkullinen naudan punaviinipaisti ja maukas broilerinfileeleike maistuvat leivän päällä tai sellaisenaan – villasukat jalassa ja hyvää kirjaa lukiessa.

Jouluna meillä syödään Vatajan uutta allergiatunnustuotetta, joka sopii isommankin suvun kaikille lihan ystäville. Kypsät ja paksut joulukinkkuviipaleet antavat joululle luvan tulla jokaisen mieliin ja ajatuksiin. 

Timo Mustaniemi, toimitusjohtaja

Ajankohtaista

Leikkelekakku kesän juhliin

Vataja

29. toukokuuta 2018

Kesä on juhlan aikaa – ja mikäpä sopisi juhliin paremmin kuin herkullinen leikkelekakku!

Ribs Akropolis – Ripaus Zorbasia Suomen suveen

Vataja

22. toukokuuta 2018

Kypsä ja lisäaineeton Ribs Akropolis tuo kreikkalaista makua suomalaiseen herkkupöytään.

Boneless Ribs BBQ – Ribs-liha nyt täysin luuttomana!

Vataja

22. toukokuuta 2018

Maalaistuote Vatajan kesän 2018 uutuustuote on silkkaa lihaa.