4 annosta

Pinaatti-paprikapita

Valmistusaineet

4 kpl Vatajan Pulled pork pitaa ja/tai Pulled beef pitaa sormisuolaa
2–4 kpl pitan mukana tulevia BBQ-kastikepusseja rouhittua mustapippuria
1 iso punainen paprika n. 40 g tuoretta pinaattia
1 iso punasipuli 8 siivua savujuustoa
2 rkl oliiviöljyä  

Valmistusohjeet

  1. Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen. Pese paprika. Pilko punasipuli ja paprika isohkoiksi kuutioiksi ja laita ne uunivuokaan. Lisää kasvisten sekaan oliiviöljy, sormisuola ja mustapippuri. Paista uunissa n. 15 minuuttia tai kunnes kasvikset ovat pehmentyneet. Sekoita BBQ-kastike paprikan ja sipulien sekaan. Anna jäähtyä.
  2. Avaa kylmä pita varovasti ja levitä Pulled pork/pulled beef tasaisesti joka kohtaan. Kasaa pitan väliin paprika-punasipuli-bbq-seos, savujuustosiivut ja pinaatti.
  3. Valmista pita mikrossa täydellä teholla 1 minuutin ajan tai kunnes juusto on sulanut.

Vataja vinkkaa! Vatajan pita on myös loistava retkieväs: pakkaa täytetty pita tiiviisti folioon ja laita nuotioritilälle hiillokseen muhimaan n. 5–10 minuutiksi. Avaa lämmin folio varovasti ja nauti!

Katso myös muita reseptejä

Mexican pita

Vatajan maukas Mexican pita on runsas eväs pikantilla chilin maulla ja BBQ-kastikkeella.

Herkut HoReCa-käyttöön

HoReCa-valikoimamme kattaa suurkeittiöihin soveltuvat lihatuotteet. Allergiatunnustuotteemme soveltuvat lähes jokaiselle ja muita erikoisruokavalioita huomioimme muun muassa laktoosittomilla ja gluteenittomilla tuotteilla.

Hetkiä Kankaanpäästä

timo.png

Joulu alkoi Vatajassa jo syksyllä, kun sesongin uutuustuotteet tulivat markkinoille syys-lokakuussa. Oma suosikkini on Tuplat-yhdistelmäpakkaus, joka pyyhkii kirpeän syyssään unholaan: herkullinen naudan punaviinipaisti ja maukas broilerinfileeleike maistuvat leivän päällä tai sellaisenaan – villasukat jalassa ja hyvää kirjaa lukiessa.

Jouluna meillä syödään Vatajan uutta allergiatunnustuotetta, joka sopii isommankin suvun kaikille lihan ystäville. Kypsät ja paksut joulukinkkuviipaleet antavat joululle luvan tulla jokaisen mieliin ja ajatuksiin. 

Timo Mustaniemi, toimitusjohtaja

Ajankohtaista

Leikkelekakku kesän juhliin

Vataja

29. toukokuuta 2018

Kesä on juhlan aikaa – ja mikäpä sopisi juhliin paremmin kuin herkullinen leikkelekakku!

Ribs Akropolis – Ripaus Zorbasia Suomen suveen

Vataja

22. toukokuuta 2018

Kypsä ja lisäaineeton Ribs Akropolis tuo kreikkalaista makua suomalaiseen herkkupöytään.

Boneless Ribs BBQ – Ribs-liha nyt täysin luuttomana!

Vataja

22. toukokuuta 2018

Maalaistuote Vatajan kesän 2018 uutuustuote on silkkaa lihaa.