Mexican pita

4 annosta

Valmistusaineet

4 kpl Vatajan Pulled pork pitaa ja/tai Pulled beef pitaa 1 dl maissia
2–4 kpl pitan mukana tulevia BBQ-kastikepusseja 1 dl kidneypapuja
1 punainen paprika oliiviöljyä
1 mieto punainen chili tuoretta korianteria
2 tomaattia 1 jääsalaatti

Valmistusohjeet

  1. Pilko paprika, tomaatit ja chili. Huuhtele kidneypavut. Kuumenna oliiviöljy paistinpannulla. Lisää pannulle pilkotut paprika, chili ja tomaatit sekä maissit ja kidneypavut. Paista seosta keskilämmöllä kunnes tomaatit alkavat pehmentyä. Lisää joukkoon pitan mukana tulleet BBQ-kastikkeet sekä tuore korianteri ja anna seoksen paistua pannulla vielä muutama minuutti.
  2. Lämmitä pita mikrossa ohjeen mukaan.
  3. Avaa pita varovasti ja levitä Pulled pork/Pulled beef tasaisesti joka kohtaan. Lisää muutama jääsalaatin lehti ja pannulta runsaasti tomaatti-paprikaseosta. Nauti!

Katso myös muita reseptejä

Avokado-salaattipita

Vatajan suussa sulava avokado-salaattipita maistuu niin pieneen kuin isoonkin nälkään.

Herkut HoReCa-käyttöön

HoReCa-valikoimamme kattaa suurkeittiöihin soveltuvat lihatuotteet. Allergiatunnustuotteemme soveltuvat lähes jokaiselle ja muita erikoisruokavalioita huomioimme muun muassa laktoosittomilla ja gluteenittomilla tuotteilla.

Hetkiä Kankaanpäästä

timo.png

Joulu alkoi Vatajassa jo syksyllä, kun sesongin uutuustuotteet tulivat markkinoille syys-lokakuussa. Oma suosikkini on Tuplat-yhdistelmäpakkaus, joka pyyhkii kirpeän syyssään unholaan: herkullinen naudan punaviinipaisti ja maukas broilerinfileeleike maistuvat leivän päällä tai sellaisenaan – villasukat jalassa ja hyvää kirjaa lukiessa.

Jouluna meillä syödään Vatajan uutta allergiatunnustuotetta, joka sopii isommankin suvun kaikille lihan ystäville. Kypsät ja paksut joulukinkkuviipaleet antavat joululle luvan tulla jokaisen mieliin ja ajatuksiin. 

Timo Mustaniemi, toimitusjohtaja

Ajankohtaista

Leikkelekakku kesän juhliin

Vataja

29. toukokuuta 2018

Kesä on juhlan aikaa – ja mikäpä sopisi juhliin paremmin kuin herkullinen leikkelekakku!

Ribs Akropolis – Ripaus Zorbasia Suomen suveen

Vataja

22. toukokuuta 2018

Kypsä ja lisäaineeton Ribs Akropolis tuo kreikkalaista makua suomalaiseen herkkupöytään.

Boneless Ribs BBQ – Ribs-liha nyt täysin luuttomana!

Vataja

22. toukokuuta 2018

Maalaistuote Vatajan kesän 2018 uutuustuote on silkkaa lihaa.