2 annosta

Kypsät ja mehevät ribsit

Valmistusaineet

1 pkt Vatajan valmiiksi kypsennettyjä BBQ-, Sweet Chili- tai Kermapippuri-ribsejä

Valmistusohjeet

  1. Ribs! – ja paketti auki.
  2. Laita grilli (tai uuni) tulille.
  3. Grillaa viiden minuutin ajan per puoli (uunissa 180°C n. 20 min)
  4. Tarjoile tuoreiden, monipuolisten ja runsaiden kasvisten kera. Esimerkiksi porkkana toimii ribsien kanssa loistavasti.
  5. Nauti!

Katso myös muita reseptejä

Mexican pita

Vatajan maukas Mexican pita on runsas eväs pikantilla chilin maulla ja BBQ-kastikkeella.

Herkut HoReCa-käyttöön

HoReCa-valikoimamme kattaa suurkeittiöihin soveltuvat lihatuotteet. Allergiatunnustuotteemme soveltuvat lähes jokaiselle ja muita erikoisruokavalioita huomioimme muun muassa laktoosittomilla ja gluteenittomilla tuotteilla.

Hetkiä Kankaanpäästä

timo.png

Kevät ja kesä on grillauksen aikaa. Itse toimin perinteisesti perheemme grillimestarina. Vatajan kevään uutuustuotteista löytyy makoisaa grillattavaa jokaiselle herkkusuulle.

Omia suosikkejani ovat Vatajan uutuus: esikypsä grillikylkipihvi. Meidän grillissä tirisee toistuvasti myös
aidolla savulla savustettu ja valkosipulilla maustettu Maajussi jahti-grillimakkara.

Timo Mustaniemi, toimitusjohtaja

Ajankohtaista

Tehtaanmyymälä auki vielä torstaina

Vataja

21. kesäkuuta 2017

Vatajan uutuudet nyt kaupoissa!

Vataja

02. toukokuuta 2017

Vatajan uutuudet nyt kaupoissa! Maalaistuote Vatajan makoisat uutuustuotteet tiristävät veden kielelle.

Kimmo Härö Pohjois-Suomen aluemyyntipäälliköksi

Vataja

30. syyskuuta 2016

Maalaistuote Vatajan aluemyyntipäälliköksi on nimitetty Kimmo Härö.