2 annosta

Kypsät ja mehevät ribsit

Valmistusaineet

1 pkt Vatajan valmiiksi kypsennettyjä BBQ-, Sweet Chili- tai Kermapippuri-ribsejä

Valmistusohjeet

  1. Ribs! – ja paketti auki.
  2. Laita grilli (tai uuni) tulille.
  3. Grillaa viiden minuutin ajan per puoli (uunissa 180°C n. 20 min)
  4. Tarjoile tuoreiden, monipuolisten ja runsaiden kasvisten kera. Esimerkiksi porkkana toimii ribsien kanssa loistavasti.
  5. Nauti!

Katso myös muita reseptejä

Mexican pita

Vatajan maukas Mexican pita on runsas eväs pikantilla chilin maulla ja BBQ-kastikkeella.

Herkut HoReCa-käyttöön

HoReCa-valikoimamme kattaa suurkeittiöihin soveltuvat lihatuotteet. Allergiatunnustuotteemme soveltuvat lähes jokaiselle ja muita erikoisruokavalioita huomioimme muun muassa laktoosittomilla ja gluteenittomilla tuotteilla.

Hetkiä Kankaanpäästä

timo.pngKesällä grilissä tirisevät tietenkin ribsit ja grillimakkarat. Tänä vuonna omiin herkutteluhetkiini keväästä syksyyn kuuluvat Vatajan uutuusribsit.

Luuton ja lisäaineeton Boneless Ribs BBQ on suussasulavan lihaisaa kesäruokaa. Ribs Akropolis on kreikkalaiseen tapaan maustettua porsasta aurinkoisiin herkkuhetkiin.

Timo Mustaniemi, toimitusjohtaja

Ajankohtaista

Vatajan uutuudet nyt kaupoissa!

Vataja

02. toukokuuta 2017

Vatajan uutuudet nyt kaupoissa! Maalaistuote Vatajan makoisat uutuustuotteet tiristävät veden kielelle.

Vataja vahvistui tuotantopäälliköllä

Vataja

01. syyskuuta 2016

Maalaistuote Vatajan tuotantopäällikkönä aloitti 15.8. Jussi Heimonen.

Kuvaa tai äänitä oma tirinäsi ja voita matka jenkkeihin!

Vataja

27. huhtikuuta 2016

Maalaistuote Vatajan huikaiseva kesäkisa on täällä! Kuvaa tai äänitä oma vapaamuotoinen grillin tirinäsi – voit voittaa kahden h…