4 annosta

Avokado-salaattipita

Valmistusaineet

4 kpl Vatajan Pulled pork pitaa ja/tai Pulled beef pitaa 1 mozzarellapaketti
2–4 kpl pitan mukana tulevia BBQ-kastikepusseja n. 20 basilikanlehteä
1 dl majoneesia 1 salaatti (esimerkiksi jää- tai lehtisalaatti)
1 avokado 2 tl Dijon-sinappia
puolikas kurkku  

Valmistusohjeet

  1. Sekoita majoneesi ja pitan mukana tuleva kastikepussi keskenään. Silppua basilikanlehdet ja sekoita majoneesiin. Pese salaatinlehdet. Viipaloi kurkku, mozzarella ja avokado.
  2. Lämmitä pita mikrossa ohjeen mukaan.
  3. Avaa pita varovasti ja levitä Pulled pork/Pulled beef tasaisesti joka kohtaan. Sipaise lihan päälle Dijon-sinappia.
  4. Kasaa pitan väliin mozzarella, kurkkuviipaleet, salaatinlehdet ja avokadon siivut. Lisää lopuksi reilusti BBQ-basilikamajoneesia ja nauti!

Katso myös muita reseptejä

Pinaatti-paprikapita

Vatajan herkullinen pinaatti-paprikapita täyttää vatsan niin kodin lämmössä kuin retkieväänäkin.

Herkut HoReCa-käyttöön

HoReCa-valikoimamme kattaa suurkeittiöihin soveltuvat lihatuotteet. Allergiatunnustuotteemme soveltuvat lähes jokaiselle ja muita erikoisruokavalioita huomioimme muun muassa laktoosittomilla ja gluteenittomilla tuotteilla.

Hetkiä Kankaanpäästä

timo.png

Kevät ja kesä on grillauksen aikaa. Itse toimin perinteisesti perheemme grillimestarina. Vatajan kevään uutuustuotteista löytyy makoisaa grillattavaa jokaiselle herkkusuulle.

Omia suosikkejani ovat Vatajan uutuus: esikypsä grillikylkipihvi. Meidän grillissä tirisee toistuvasti myös
aidolla savulla savustettu ja valkosipulilla maustettu Maajussi jahti-grillimakkara.

Timo Mustaniemi, toimitusjohtaja

Ajankohtaista

Tehtaanmyymälä auki vielä torstaina

Vataja

21. kesäkuuta 2017

Vatajan uutuudet nyt kaupoissa!

Vataja

02. toukokuuta 2017

Vatajan uutuudet nyt kaupoissa! Maalaistuote Vatajan makoisat uutuustuotteet tiristävät veden kielelle.

Kimmo Härö Pohjois-Suomen aluemyyntipäälliköksi

Vataja

30. syyskuuta 2016

Maalaistuote Vatajan aluemyyntipäälliköksi on nimitetty Kimmo Härö.