Herkullisia tuotteita arkeen ja juhlaan

Meille Maalaistuote Vatajassa on tärkeintä tarjota arkeesi ja juhlapöytääsi herkullisia tuotteita, jotka antavat luonnollista energiaa, ilman turhia ainesosia. Valitsemalla Maalaistuote Vatajan maukkaan tuotteen, valitset aidon lihajalosteen. Vatajan tuotteiden parissa tiedät mitä syöt.

Herkullinen, laadukas maku perustuu korkeaan lihapitoisuuteen ja tarpeettomien lisäaineiden välttämiseen. Kaikki tuotteemme ovat natriumglutamaatittomia. Tuotteemme valmistetaan kotimaassa ja omilla resepteillä. Laadukas tuote voi syntyä vain laadukkaista raaka-aineista. Eettisyys huomioidaan valmistusketjun jokaisessa vaiheessa. Lihatuotteen tulee maistua ja näyttää lihalta – siksi vältämme turhaa prosessointia.

Huomioimme myös allergiat ja erikoisruokavaliot sekä tuotteiden luonnonmukaisuuden. Lihatuotteiden valmistajana olemme Suomen ainoa Allergia- ja astmaliiton Allergiatunnuksen käyttöoikeuden saanut toimija. Allergiatunnustuotteistamme voit lukea lisää täältä.

Toimimme aina arvopohjamme mukaisesti: Maalaistuote Vataja on rehellinen, aito ja vastuullinen toimija ja hankintaketjumme on tunnettu, luotettava ja laadukas.

Juhlan maku tai pala juhlaa arkeen

Laadukkaiden, maistuvien lihatuotteidemme äärellä vietät miellyttävän makuhetken. Ota hetki omaa aikaa ja pysähdy arjen keskellä tai luo elämys ja yhdessäolon hetki rakkaiden kanssa herkullisen ruoan äärellä. Makuhetken tarjoaa Maalaistuote Vataja.

Herkut HoReCa-käyttöön

HoReCa-valikoimamme kattaa suurkeittiöihin soveltuvat lihatuotteet. Allergiatunnustuotteemme soveltuvat lähes jokaiselle ja muita erikoisruokavalioita huomioimme muun muassa laktoosittomilla ja gluteenittomilla tuotteilla.

Hetkiä Kankaanpäästä

timo.png

Kevät ja kesä on grillauksen aikaa. Itse toimin perinteisesti perheemme grillimestarina. Vatajan kevään uutuustuotteista löytyy makoisaa grillattavaa jokaiselle herkkusuulle.

Omia suosikkejani ovat Vatajan uutuus: esikypsä grillikylkipihvi. Meidän grillissä tirisee toistuvasti myös
aidolla savulla savustettu ja valkosipulilla maustettu Maajussi jahti-grillimakkara.

Timo Mustaniemi, toimitusjohtaja

Ajankohtaista

Kimmo Härö Pohjois-Suomen aluemyyntipäälliköksi

Vataja

30. syyskuuta 2016

Maalaistuote Vatajan aluemyyntipäälliköksi on nimitetty Kimmo Härö.

Vataja vahvistui tuotantopäälliköllä

Vataja

01. syyskuuta 2016

Maalaistuote Vatajan tuotantopäällikkönä aloitti 15.8. Jussi Heimonen.

Kuvaa tai äänitä oma tirinäsi ja voita matka jenkkeihin!

Vataja

27. huhtikuuta 2016

Maalaistuote Vatajan huikaiseva kesäkisa on täällä! Kuvaa tai äänitä oma vapaamuotoinen grillin tirinäsi – voit voittaa kahden h…