Vataja juhlii allergiaviikkoa lähes kaikille sopivalla reseptillä

Tällä viikolla vietetään allergiaviikkoa, joka on Allergia- ja astmaliiton sekä paikallisten allergia- ja astmayhdistysten jokakeväinen kampanja. Maalaistuote Vataja oli jo viime vuosituhannella Suomen ainoa lihajalosteiden valmistaja, joka on saanut lihaleikkeille, makkaroille ja nakeille Allergia- ja astmaliiton myöntämän Allergiatunnuksen – ja on sitä edelleen.

Allergiaviikon kunniaksi uusimmassa Tänäänkin syödään Vatajaa -reseptissä käytetään Vatajan allergiatunnustuotteita: nitriitittömiä nakkeja, jotka sopivat lähes kaikille, allergia- tai ruoka-ainerajoituksista riippumatta.

Tutustu reseptiin: Nakkiwokki

Vataja | 04. huhtikuuta 2016

Herkut HoReCa-käyttöön

HoReCa-valikoimamme kattaa suurkeittiöihin soveltuvat lihatuotteet. Allergiatunnustuotteemme soveltuvat lähes jokaiselle ja muita erikoisruokavalioita huomioimme muun muassa laktoosittomilla ja gluteenittomilla tuotteilla.

Hetkiä Kankaanpäästä

timo.png

Kevät ja kesä on grillauksen aikaa. Itse toimin perinteisesti perheemme grillimestarina. Vatajan kevään uutuustuotteista löytyy makoisaa grillattavaa jokaiselle herkkusuulle.

Omia suosikkejani ovat Vatajan uutuus: esikypsä grillikylkipihvi. Meidän grillissä tirisee toistuvasti myös
aidolla savulla savustettu ja valkosipulilla maustettu Maajussi jahti-grillimakkara.

Timo Mustaniemi, toimitusjohtaja

Makuhetkestä elinvoimaa arkeen ja juhlaan

Herkullinen ruoka on keskeinen osa hyvinvointiasi. Vietä puhdas makuhetki Maalaistuote Vatajan laadukkaista raaka-aineista valmistettujen lihaherkkujen parissa. Suomessa valmistetut tuotteemme antavat energiaa ja iloa päivääsi. Makoisten, proteiinipitoisten tuotteidemme parissa vietät laatuhetkiä arjessa ja juhlassa.