Vataja juhlii allergiaviikkoa lähes kaikille sopivalla reseptillä

Tällä viikolla vietetään allergiaviikkoa, joka on Allergia- ja astmaliiton sekä paikallisten allergia- ja astmayhdistysten jokakeväinen kampanja. Maalaistuote Vataja oli jo viime vuosituhannella Suomen ainoa lihajalosteiden valmistaja, joka on saanut lihaleikkeille, makkaroille ja nakeille Allergia- ja astmaliiton myöntämän Allergiatunnuksen – ja on sitä edelleen.

Allergiaviikon kunniaksi uusimmassa Tänäänkin syödään Vatajaa -reseptissä käytetään Vatajan allergiatunnustuotteita: nitriitittömiä nakkeja, jotka sopivat lähes kaikille, allergia- tai ruoka-ainerajoituksista riippumatta.

Tutustu reseptiin: Nakkiwokki

Vataja | 04. huhtikuuta 2016

Herkut HoReCa-käyttöön

HoReCa-valikoimamme kattaa suurkeittiöihin soveltuvat lihatuotteet. Allergiatunnustuotteemme soveltuvat lähes jokaiselle ja muita erikoisruokavalioita huomioimme muun muassa laktoosittomilla ja gluteenittomilla tuotteilla.

Hetkiä Kankaanpäästä

timo.png

Syksy menee vielä helposti grillaillessa, mutta talvella ruoka siirtyy uuniin ja pannulle. Omia joulusuosikkejani ovat Vatajan ylikypsä kinkku, kalkkunafilee ja tietenkin harmaasuolattu joulukinkku.

Meidän talossamme tirisee toistuvasti myös saunamakkara. Itse herkuttelen aidolla savulla savustetulla ja valkosipulilla maustetulla Maajussi jahti-grillimakkaralla. Myös Vatajan uutuustuote, lihaisa, laktoositon ja gluteeniton Pekka & Pätkä -grillimakkara-mix kuuluu perheemme makkarapöytään.

Timo Mustaniemi, toimitusjohtaja

Makuhetkestä elinvoimaa arkeen ja juhlaan

Herkullinen ruoka on keskeinen osa hyvinvointiasi. Vietä puhdas makuhetki Maalaistuote Vatajan laadukkaista raaka-aineista valmistettujen lihaherkkujen parissa. Suomessa valmistetut tuotteemme antavat energiaa ja iloa päivääsi. Makoisten, proteiinipitoisten tuotteidemme parissa vietät laatuhetkiä arjessa ja juhlassa.