Maalaistuote Vataja juhlii 30-vuotisjuhlavuottaan

Maalaistuote Vataja on valmistanut suomalaisille aidosti maistuvia lihaherkkujaan jo kolmen vuosikymmenen ajan.

Yli puolet historiastamme, vuodesta 1999 olemme olleet Suomen ainoa valmistaja, joka on saanut lihaleikkeille, makkaroille ja nakeille Allergia- ja astmaliiton myöntämän Allergiatunnuksen. Myös nitriitittömiä ja lisäaineettomia tuotteita olemme valmistaneet jo reilusti yli vuosikymmenen ajan.

Kuten jo alkuaikoina, Maalaistuote Vataja on puhtaiden, maistuvien makuhetkien asialla.

Lue lisää: http://maalaistuotevataja.fi/maalaistuote-vataja/

Vataja | 27. toukokuuta 2015

Herkut HoReCa-käyttöön

HoReCa-valikoimamme kattaa suurkeittiöihin soveltuvat lihatuotteet. Allergiatunnustuotteemme soveltuvat lähes jokaiselle ja muita erikoisruokavalioita huomioimme muun muassa laktoosittomilla ja gluteenittomilla tuotteilla.

Hetkiä Kankaanpäästä

timo.png

Kevät ja kesä on grillauksen aikaa. Itse toimin perinteisesti perheemme grillimestarina. Vatajan kevään uutuustuotteista löytyy makoisaa grillattavaa jokaiselle herkkusuulle.

Omia suosikkejani ovat Vatajan uutuus: esikypsä grillikylkipihvi. Meidän grillissä tirisee toistuvasti myös
aidolla savulla savustettu ja valkosipulilla maustettu Maajussi jahti-grillimakkara.

Timo Mustaniemi, toimitusjohtaja

Makuhetkestä elinvoimaa arkeen ja juhlaan

Herkullinen ruoka on keskeinen osa hyvinvointiasi. Vietä puhdas makuhetki Maalaistuote Vatajan laadukkaista raaka-aineista valmistettujen lihaherkkujen parissa. Suomessa valmistetut tuotteemme antavat energiaa ja iloa päivääsi. Makoisten, proteiinipitoisten tuotteidemme parissa vietät laatuhetkiä arjessa ja juhlassa.