Maalaistuote Vataja

Maalaistuote Vatajan herkulliset lihatuotteet valmistetaan vankalla kokemuksella Kankaanpäässä, omilla resepteillä. Maalaistuote Vataja on rehellinen, aito ja vastuullinen toimija ja hankintaketjumme on tunnettu ja luotettava. Olemme edelläkävijä laadukkaiden lihatuotteiden valmistajana.

Jo vuodesta 1999 olemme olleet Suomen ainoa valmistaja, joka on saanut lihaleikkeille, makkaroille ja nakeille Allergia- ja astmaliiton myöntämän Allergiatunnuksen. Myös nitriitittömiä ja lisäaineettomia tuotteita olemme valmistaneet jo reilusti yli kahden vuosikymmenen ajan.

Puhdasta elinvoimaa makuhetkestä

Maalaistuote Vataja tuo arkeesi ja juhlapöytääsi maukkaita tuotteita, jotka antavat luonnollista energiaa. Tuotteista karsitaan turhat kehoa ja mieltä rasittavat lisäaineet − mutta laadusta ja herkullisesta mausta ei tingitä koskaan. Eettisyys huomioidaan valmistusketjun jokaisessa vaiheessa.

Elinvoimaa ja maukasta mahantäytettä

Maalaistuote Vatajan ravinteikkaat tuotteet antavat potkua jaksamiseen. Laadukas ravinto on polttoainetta hyvään arkeen ja liha on raaka-aineena proteiinipitoinen ja täyttävä. Korkea lihapitoisuus varmistaa tuotteiden herkullisen maun. Maalaistuote Vatajan herkullisten lihatuotteiden tarjoama hyvinvointi ja elinvoima syntyvät prosessoimattomuudesta, terveysvaikutuksista ja siitä tiedosta, että ravinto on eettistä ja aitoa.

Puhdas juhlan maku tai pala juhlaa arkeen

Laadukkaiden, maistuvien lihatuotteidemme äärellä vietät miellyttävän makuhetken. Ota hetki omaa aikaa ja pysähdy arjen keskellä tai luo elämys ja yhdessäolon hetki rakkaiden kanssa herkullisen ruoan äärellä. Lisäaineeton tuoteperheemme ja nitriitittömät tuotteemme ovat laaturavintoa parhaimmillaan.

Huomioimme myös allergiat ja erikoisruokavaliot, kuten laktoosittoman ja gluteenittoman ruokavalion. Maalaistuote Vataja on ainoa lihajalosteiden valmistaja, jonka tietyille tuotteille on myönnetty Allergia- ja astmaliiton Allergiatunnus. Allergiatunnustuotteemme löydät täältä.

Maukkaan makkarat, laadukkaat leikkeleet ja muut makoisat lihaherkut

Tutustu Maalaistuote Vatajan monipuoliseen tuotevalikoimaan ja vietä maistuva makuhetki elinvoimaasi lisäävien, proteiinipitoisten lihatuotteidemme parissa. Tuotteemme sisältävät vain aitoa, herkullista makua – olemme karsineet pois turhat lisäaineet.

Herkut HoReCa-käyttöön

HoReCa-valikoimamme kattaa suurkeittiöihin soveltuvat lihatuotteet. Allergiatunnustuotteemme soveltuvat lähes jokaiselle ja muita erikoisruokavalioita huomioimme muun muassa laktoosittomilla ja gluteenittomilla tuotteilla.

Hetkiä Kankaanpäästä

timo.png

Syksy menee vielä helposti grillaillessa, mutta talvella ruoka siirtyy uuniin ja pannulle. Omia joulusuosikkejani ovat Vatajan ylikypsä kinkku, kalkkunafilee ja tietenkin harmaasuolattu joulukinkku.

Meidän talossamme tirisee toistuvasti myös saunamakkara. Itse herkuttelen aidolla savulla savustetulla ja valkosipulilla maustetulla Maajussi jahti-grillimakkaralla. Myös Vatajan uutuustuote, lihaisa, laktoositon ja gluteeniton Pekka & Pätkä -grillimakkara-mix kuuluu perheemme makkarapöytään.

Timo Mustaniemi, toimitusjohtaja

Ajankohtaista

Vatajan uutuudet nyt kaupoissa!

Vataja

02. toukokuuta 2017

Vatajan uutuudet nyt kaupoissa! Maalaistuote Vatajan makoisat uutuustuotteet tiristävät veden kielelle.

Vataja vahvistui tuotantopäälliköllä

Vataja

01. syyskuuta 2016

Maalaistuote Vatajan tuotantopäällikkönä aloitti 15.8. Jussi Heimonen.

Kuvaa tai äänitä oma tirinäsi ja voita matka jenkkeihin!

Vataja

27. huhtikuuta 2016

Maalaistuote Vatajan huikaiseva kesäkisa on täällä! Kuvaa tai äänitä oma vapaamuotoinen grillin tirinäsi – voit voittaa kahden h…